Üzleti modellünk DNS-eként ágyazódik tevékenységünkbe, hogy felelősséget vállalunk termékeinkért azok teljes életciklusa során.  

Minden termékünket értékeljük a felhasználók egészségére, a környezetre és a biztonságos használatra gyakorolt hatásuk szerint. Számon tartjuk a Csoport karbonlábnyomát. 

Felelősséggel tartozunk a Munkavállalóinkért, és a helyi közösségek támogatásáért. 

Kiemelt feladatunknak tekintjük a biztonságos munkakörnyezet és a lojalitás kultúrájának kialakítását, valamint Csapatunk folyamatos fejlődésének elősegítését.  

Figyelemmel követjük a helyi közösségek szükségleteit, tevékenységünket ennek megfelelően végezzük. 

Hatékony irányítási rendszeren és üzleti etikán alapuló szervezetet építünk, amely lehetővé teszi a kockázatok minimalizálását és a kulcsfontosságú döntések meghozatalát. 

Ügyelünk arra, hogy tevékenységünk megfeleljen a különböző jogszabályoknak, előírásoknak és szabványoknak, így gondoskodva tevékenységünk átláthatóságáról. 

Modern informatikai eszközöket és rendszereket vezetünk be, és tudatosítjuk Munkavállalóinkban a digitális biztonság fontosságát.

Társadalmi felelősségvállalási törekvéseink

Vezetőink szerint, mit sem érnek a forintok, az eurók, ha nem tudjuk megosztani pozitív gondolatainkat, értékeinket, és nem támogatjuk azokat, akik segítségre szorulnak.  Vállalatunk és Vállalatcsoportunk a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a saját kezdeményezésű, helyi és országos szintű társadalmi felelősségvállalási projektekre, amelyeknek a színek, a lokalitás, vagyis a helyi közösségek és a gyermekek, fiatalok támogatása adják a közös keretet. 

Mutass többet