Vállalati értékeink

Vállalati kultúránk alapelemei küldetésünk és jövőképünk. Küldetésünk arra a kérdésre ad választ, hogy miben hiszünk Vállalatként, Vállalatcsoportként. Míg jövőképünk azt tárja mindenki elé, mit szeretnénk elérni, mint Vállalat, Vállalatcsoport. E két fogalom Vállalatunk, Vállalatcsoportunk elsődleges céljait jelentik, amelyeket a vállalati értékeink bevezetésével, mindennapi alkalmazásával vagyunk képesek elérni, illetve megvalósítani.

Picture nr.2 Picture nr.2

Vállalati értékeink

A Śnieżka Csoport országai és Tagvállalatai között a vállalati értékek szerepe kiemelkedően fontos, hiszen ezek az értékek jelentik közös nyelvünket, amelynek segítségével a teljes szervezet hatékonyan tud működni. Túlzás nélkül állíthatjuk, Vállalatunk, Vállalatcsoportunk DNS-ét alkotják a vállalati értékek. 

Partner

A Partner nézőpontjának megértése, valamint az optimális termékek és szolgáltatások biztosítása.

Emberek

Az elkötelezettség és a felelősségvállalás kultúrájának kialakítása az együttműködés és a fejlődés légköréhez szükséges biztonságos munkakörnyezet megteremtésével.

Innováció

Új (digitális) megoldások és jobb módszerek folyamatos keresése és bevezetése.

Üzleti hatékonyság

A tevékenységek szabványosítása, az erőforrásokkal való észszerű gazdálkodás, valamint adatvezérelt döntéshozatal stratégiai szempontok figyelembevételével.

Letölthető fájlok