A Poli-Farbe Kft.

A Poli-Farbe Kft. Magyarország egyik meghatározó festék- és vakolatgyára, amely több mint 30 éves gyártói múltra tekint vissza. Ez idő alatt számos termékünk büszkélkedhet szakmai elismeréssel és díjjal. Örömmel tölt el minket, hogy az elmúlt több mint három évtized alatt családi vállalkozásból nőttünk hazánk meghatározó festékpiaci szereplőjévé, majd 2019-ben csatlakoztunk az FFiL Śnieżka SA-hoz, a legismertebb lengyel festék- és lakkgyártó vállalathoz.

Az együttműködés megkötésekor egy olyan nemzetközi cégcsoport tagjává váltunk, amely Európában hét üzemben végzi a festékek, lakkok, vakolatok és hőszigetelő anyagok előállítását – köztük továbbra is meghatározó gyáregységnek tekintve a magyarországi gyáregységet Bócsán, Bács-Kiskun vármegye szívében – és több mint 1 100 embert foglalkoztat. Hiszünk abban, hogy a Śnieżka Csoport tagjaként fejlődésünk, innovatív gondolkodásunk csak teret nyerhet, az együttműködés többletértékének köszönhetően lojális munkatársak és elégedett felhasználók igazolják vissza működésünk és termékeink minőségét. 

 A kezdetben lefektetett hitünk szerint dolgozunk a jelenben és a jövőben is: hiszünk a magyar szakemberek tudásában, termékeink magas minőségében és megbízhatóságában, és abban, hogy az otthonszépítés, a felújítás akkor lehet élmény, ha felhasználóbarát termékeket kínálunk, és olyan termékújdonságokat hívunk életre, amelyekre a piacnak valóban szüksége van. 

34 év

iparági tapasztalat

180

munkavállaló

2. legerősebb

vállalat és piac a Csoporton belül

K+F Laboratórium Bócsán

Magyarország egyik legnagyobb és legjobban felszerelt laborja az iparágon belül

Magyarországon a Poli-Farbe Kft. két csoportszintű márkát kínál a vásárlóknak: Magnat és Poli-Farbe. A Poli-Farbe márkán belül különböztetjük meg a Platinum, az Inntaler, a Cellkolor és a Boróka brandeket, amelyek évek óta kedvelt márkái a felújítóknak. 

POLI-FARBE POLI-FARBE

Napjainkban a szomszédos országokba, köztük Romániába, Szerbiába és Szlovákiába szállítunk festéket. 

Mérföldköveink

Milestones Milestones