Új vezérigazgató kezdte meg munkáját a
Poli-Farbe Kft.-nél

Anyavállalatunk, az FFiL Śnieżka SA szabványai szerint létrehoztuk a Poli-Farbe Kft.-n belüli Igazgatótanácsot. Ezzel egyidejűleg egy új ügyvezető igazgató is csatlakozott Csapatunkhoz. Mindezen változások értelmében 2022. november 1-jétől a Poli-Farbe Kft. szervezeti felépítése megváltozott.

2022. november 1-jén a Poli-Farbe Kft. Csapatába új ügyvezető igazgató érkezett Málik Zsolt személyében. Zsolt tölti be a CEO (Chief Executive Officer, azaz ügyvezető igazgató – vezérigazgató), azaz az Igazgatótanács elnöki pozíciót.
Málik Zsolt közvetlen felelősségi körébe az Értékesítés, a Marketing, a Pricing, a Vállalati Kommunikáció, a Kontrolling, a Pénzügy és a HR Osztály tartozik.

Az ügyvezető igazgató – operatív igazgatói pozíciót (a kétszemélyes Igazgatótanácsban) Nagy Armand tölti be, aki a korábbiakhoz hasonlóan az alábbi területekért felel: Beszerzés, Beruházás, K+F, Minőségirányítás, Termelés, Logisztika és IT.
Az új szervezeti struktúrában Armand pozíciója COO (Chief Operating Officer, azaz ügyvezető igazgató – operatív igazgató), aki közvetlenül a CEO-nak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Bemutatjuk a Poli-Farbe Kft. új ügyvezető igazgatóját – vezérigazgatóját:

Málik Zsolt a BorsodChem Zrt.-nél kezdte szakmai pályafutását, ahol 20 év alatt – többek között – üzleti igazgató pozícióban is dolgozott, majd két évig, 2017 és 2019 között a Poli-Farbe Kft. cégvezetője volt, Vállalatunk Śnieżka Csoporthoz való csatlakozása előtt. Az elmúlt három évben a Graboplast Zrt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, tagja volt az Igazgatótanácsnak. 2022. november 1-jétől Nagy Armand támogatásával a Poli-Farbe irányítását végzi, biztosítva a Cégünk és az Anyavállalatunk közötti szinergiákon és együttműködésen alapuló üzleti stratégiánk megvalósítását.

Málik Zsolt, a Poli-Farbe Kft. vezérigazgatója
Kép forrása: Poli-Farbe Kft. 

CEO és COO pozíciók meghatározása: 

  • A CEO (Chief Executive Officer), azaz ügyvezető igazgató – vezérigazgató/elnök a vállalat irányításáért és vezetésért felelős személy. A vezérigazgató a vállalat élén áll, és ő határozza meg a vállalat startégiájának megvalósítási ütemét úgy, hogy a vállalat elérje kitűzött céljait.
  • A COO (Chief Operating Officer), azaz ügyvezető igazgató – operatív igazgató a vállalat mindennapi működéséért felelős, és a vezérigazgató jobbkezeként neki tartozik jelentéssel. Ő felel a vállalat napi szintű adminisztrációjáért és működtetéséért.